Tijdje geleden

Enige tijd geleden heb ik afscheid moeten nemen van mijn vriendje Happy,  op 14 jarige leeftijd is hij de regenboogbrug overgestoken.  

Mijn baasjes hebben mij meegenomen naar mijn geboorteland, wat een lange rit was dat zeg, en ik was heel blij met de airco. Ik mag dan wel uit Portugal komen maar die warmte vind ik eigenlijk maar niets. Maar ik zat daar in de bergen, ben in een hele grote zandbak geweest en in een hele grote plas water wat heel erg bewoog en soms hoger was dan mij. Mijn baasjes vertelden dat dat de zee was ik heb met baasje in een bergmeertje gezwommen en ik mocht mee naar de grote stad. Het was allemaal erg leuk maar ik werd er wel moe van. Oh ja mijn baasjes kochten voor mij vers vlees dus ik heb biefstuk gegeten en varkenshaasje en kip en kalkoen en nog veel meer.

 Ik ben ook nog in Lissabon geweest want daar moest ik twee shows lopen van bazinnetje. Hihi de eerste show wilde ik de keurmeester bijten dus ik werd niet gekeurd, ik had mao temperamento. De volgende dag heb ik mij wel netjes gedragen en toen ben ik zelfs 1e geworden van de 120ste internacional de Lisboa in de categorie Barbados puppen. Ik was best wel een beetje trots op mezelf.