Onze honden

Bruxa

Onze allereerste Barbado is Bruxa voluit Jubila Bruxa da Estrela do Mar. Geboren in november 2011 kwam ze uiteindelijk met ons mee in het vliegtuig op 6 februari 2012 van 23 graden en zon naar 14 en sneeuw was even wennen maar al gauw bleek dat Bruxa zich hier prima thuisvoelt. Heel dol op andere honden buiten is ze niet en zal ze ook nooit worden maar voor baasje vrouwtje en de rest van de roedel gaat ze door het vuur. Op shows is ze een prima showhond die inmiddels in diverse landen een kampioenstitel heeft, Spanje, Frankrijk en Nederland. In Nederland is ze ook Veteranenkampioen. 

bruxa

Sininho

Sininho, voluit Fada Sininho de Monte de Magos is onze tweede Barbado. Een hond uit een echte werklijn zowel haar vader Jacques als haar moeder Cortica zijn elke dag in de weer achter de kuddes koeien, in Portugal wel te verstaan. Sininho is geboren op 5 november 2012 en kwam begin januari 2013 met ons mee uit Portugal uit de kennel van Monte de Magos.  Ze voelde zich al snel thuis, sneeuw, regen kou het deerde haar niet. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een forse barbadodame met de kleur amarelo,hoog op de poten en onbetwist de clown van het stel, speels, leergierig, onvermoeibaar en vooral samen met stiefzus Bruxa onverslaanbaar.

sininho

Mago

Na twee mooie barbadodames is het ook tijd voor een barbadoheer.  Daarom woont sinds 11 oktober 2014 ook Mago, voluit Mago da Quinta dos Salgueiros bij ons. Een witte Barbado uit een mooi nest met als vader Dog II en als moeder Naya.   Ook hij voelt zich al helemaal thuis en speelt de sterren van de hemel met zijn barbadozusjes. In 2016 heeft Macho zijn eerste titel binnengesleept, hij mag zich nu officieel Champion de France de conformite du standard noemen. Daarna volgden de kampioenstitels in Portugal, Spanje, Gibraltar en Nederland.  

mago

Deusa

In 2015 kwam ons eerste -en tot nu toe enige- nest. Bruxa en Mago werden de ouders van zeven pups. Deusa, voluit Sonho da Deusa, bleef bij ons.  Van speelse pup groeide ze uit tot net zo speelse volwassene. Maar naast spelen doet ze het prima op shows, met inmiddels de kampioenstitel in Frankrijk (waar ze ook jeugdkampioene werd), Nederland en Gibraltar. 

deusa